Jégkorong hétvége a Jégcsarnokban!2015-11-10 09:00

Ezen a hétvégén ismét számos jégkorong rendezvényre várjuk vendégeinket. Utánpótlás, és felnőtt mérkőzéseknek ad otthont a Jégcsarnok szombaton és vasárnap. Minden mérkőzés megtekintése ingyenes. A részletes program megtekinthető a "További részletek" menü alatt.

Jégkorong hétvége a Jégcsarnokban!

JÉGKORONG HÉTVÉGE

2015. november 14-15-én  számos jégkorong mérkőzés lesz a Jégcsarnokban. Ezek megtekintése ingyenes.

A mérkőzések miatt a szombati közönség korcsolya nyitvatartás változik! Részletes heti nyitva tartás

A részletes program a következő: 

 

2015. november 14. szombat:  

 

     11.00-13.00 KASI-Tisza Volán U14 utánpótlás jégkorong mérkőzés

- A kaposvári csapat a selejtezők során beverekedte magát az U14-es jégkorong bajnokság B csoportjába. Ebben a csoportban komoly ellenfelekkel kell megküzdenie. A hétvégén a szegedi csapat ellen is nehéz dolga lesz a fiuknak, hisz a Tisza Volán csapatát fogadják. Mindkét csapatnak fontos a győzelem, úgyhogy fontos buzdítanunk csapatunkat szombton!

 

    13.45-15.45 Pécsi Skacok-Miskolci Jegesmedvék U14 utánpótlás jégkorong mérkőzés

-Ebben a szezonban a Pécsi Skacok U14-es csapata Jégcsarnokunkban játssza bajnoki mérkőzéseit. A pécsi együttes az U14-es korosztály C csoportjában játssza mérkőzéseit. Nehéz ellenféllel kell megküzdenie ismét, a miskolci gárda ellen kell bizonyítaniuk.

 

    20.00-22.00. KHC-ESMTK Drukkerek OB IV felnőtt bajnoki jégkorong mérkőzés

   
- Este a főszerep ismét a felnőtteké, akik kemény, gyors játékukkal hálálják meg a buzdítást. A KHC csapata a jelentősen megerősödött OB IV-es csoportban indult ebben a szezonban is. Az első akadályt jól vették a fiúk budapesten, ahol a tavalyi szezon egyik legerősebb csapata ellen sikerült döntetlent kiharcolniuk. A Hargitai Farkasok ellen 0-5-ös állást fordítottak meg, így a mérkőzés végén 5-5-ös előkelő eredményt könyvelhettek el.

Most az ESMTK csapata ellen sem lesz könnyű dolguk a kaposvári játékosoknak, ráadásul a bajnoki tabella állása miatt mindkét csapatnak rendkívül fontos a győzelem.

Szurkoljunk csapatunknak a győzelemért!

 

 

2015. november 15. vasárnap: 

  

   12.00-14.00 KASI-Szigeti Bikák U12 utánpótlás bajnoki mérkőzés

     
-Vasárnap ismét bemutatkozik az U12-es korosztály. A KASI csapata két szoros mérkőzésen van túl. Vasárnap délben a Szigeti Bikák csapatával kell megküzdenie a fiuknak. Nehéz, küzdelmes mérkőzés várható, ezért fontos a kicsiknek a buzdítás.

KHC plakát meccs.jpg

Vissza az előző oldalra