Jégkorong hétvége a Jégcsarnokban!2014-12-03 14:49

Ezen a hétvégén számos jégkorong eseménynek ad otthont a Jégcsarnok. Minitornára, utánpótlás, és felnőtt mérkőzésekre várjuk a szurkolókat, melyek megtekintése ingyenes. Részletes program a "További részletek" menüpont alatt található.

Jégkorong hétvége a Jégcsarnokban!

JÉGKORONG HÉTVÉGE

2014. december 5-7 között számos jégkorong esemény lesz a Jégcsarnokban. Ezek megtekintése ingyenes.

A részletes program a következő:

 

2014. december 5. péntek:

    15.30-17.30 KASI-Kiskőrös U14 utánpótlás jégkorong mérkőzés

      -Fontos a győzelem a kaposvári csapat számára, hisz pontegyenlőséggel áll a tabella második helyén. A Kiskőrös csapata gyengén szerepel a szezonban, a győzelemmel a kaposvári gárda biztosíthatja helyét a második helyen, aztán cél a vezető Gepárd JE megelőzése. Szurkoljunk együtt a győzelemért!

2014. december 6. szombat:

    9.30-12.30 Minitorna U10 utánpótlás jégkorong torna

      -Ismét bemutatkoznak a kicsik, a 10 éves korosztály ad tanubizonyságot küzdeni akarásáról, és technikai tudásáról szombaton délelőtt. Hat csapat részvételével zajlik a torna. Erős mezőnyben kell helyt állnia csapatunknak, hisz Székesfehérvárról, Zalaegerszegről, és Szekszárdról érkeznek az ellenfelek. Szurkoljunk együtt csapatunk sikeréért!

    20.15-22.15. Sopianae Legio/KHC-Hargitai Farkasok OB IV felnőtt bajnoki jégkorong mérkőzés

      - A hétvége legizgalmasabb mérkőzése várható szombat este, hisz a bajnoki tabelle lista vezetői csapnak össze. Mindkét csapat azonos pontszámmal, és lejátszott mérkőzés számmal áll az élen. Csapatunkat csupán gólarányban előzi meg a vendég együttes. A szombat esti mérkőzés győztese fontos lépést tesz a bajnoki cím megszerzésében. Buzdítsuk együtt csaptunkat.

2014. december 7. vasárnap:

    15.00-17.00 Szekszárd JE-KSI U12 utánpótlás bajnoki mérkőzés

      -Vasárnap vendég csapatoknak ad otthont a Jégcsarnok: A pécsi hokisokkal megerősített Szekszárd JE fogadja a KSI csapatát. Az erős fővárosi gárda ellen kell bizonyítani szomszédainknak a 12 évesek mezőnyében.

 

 

 

 

 

Vissza az előző oldalra