Köszöntő

Köszöntjük Kaposvár Jégcsarnok honlapján!

A kaposvári jégcsarnokA Kaposvár Jégcsarnok Kft. a Városi Önkormányzattal együttműködve fedett jégcsarnokot épített. A finn licensz alapján készült létesítmény nemcsak a megyeszékhely, de az egész dél-dunántúli régió egyetlen fedett jégcsarnoka.

2007. január 1.-től a kaposvári Városi Sportcsarnok kezelésébe került a létesítmény.

2012. január 1-től újra Kaposvár Jégcsarnok Kft. üzemelteti a Jégcsarnokot.

2019. július 1-től újra a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola üzemelteti a Jégcsarnokot.

Célunk a jeges sportok minél szélesebb körben történő népszerűsítése, edzések, edzőtáborok szervezése profi és amatőr szintű játékosok, valamint a jégsportokat kedvelők számára. Reményeink szerint a kicsiktől a nagyokig mindenki meglátogatja létesítményünket és megtanul korcsolyázni. Ennek érdekében a kezdők és a haladók számára is rendszeres tanfolyamokat szervezünk.

Terveink szerint tudatos utánpótlás neveléssel Kaposváron is komoly bázisa lesz a jégsportoknak. Ennek érdekében a Jégcsarnok minden tanítási napon, a közoktatásban résztvevő diákok számára, iskolai órarend  keretén belül, ingyenesen biztosít korcsolyázási lehetőséget. A délutáni órákban pedig szakedzők segítségével folyik az oktatás. A hét több napján, illetve hétvégente több alkalommal is várjuk kedves vendégeinket közönségkorcsolyázáson.

A hagyományos funkciók mellett számos érdekes, újszerű program megvalósítását tervezzük.

Honlapunkhoz további jó böngészést kívánunk. Amennyiben van véleménye, illetve javaslata a jégcsarnok működtetésével kapcsolatban, azt elérhetőségeink egyikén megoszthatja velünk.

Kapcsolódó fotógalériák:

Kapcsolódó tartalmak: